Kom i kontakt med fotoskolen Bilder Nordic School of Photography
Velkommen til
Nordens største fotoskole!
Søk studie

Besøksadresse

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo, Norge

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en offentlig godkjent fagskole. Skolen ble grunnlagt i 2005 og regnes i dag som Nordens største fotoskole, med rundt 150 aktive studenter til enhver tid. Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen.

Vi tilbyr tre ulike praktiske og yrkesrettede studier: Toårig Fotografutdanning , Grunnutdanning i Fotografi, Foto2 og Visuell innholdsprodusent for nye medier . Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi og Visuell innholdsprodusent for nye medier er alle NOKUT-godkjente og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

I 2013 startet vi et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler, hvor våre studenter har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad. Flere tidligere studenter har også gått videre til anerkjente fotoskoler i både London og Paris.

MARKEDET FOR PROFESJONELLE FOTOGRAFER har aldri vært større enn i dag. I et samfunn der vi oversvømmes av bilder i alle kanaler, og der «alle» er fotografer, må profesjonelle fotografer skille seg ut med et særegent bildespråk og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere gjennom bilder, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner dagens profesjonelle fotografer, og ved Bilder Nordic søker vi alltid å holde oss oppdatert på de siste utviklingene i fotomarkedet – og på den måten sikre deg en markedsrelevant og fremtidsrettet utdanning.

TOÅRIG FOTOGRAFUTDANNING
En komplett og tidsriktig studie i fototeknikk, kommunikasjonslære, nye medier og utvikling av fotografisk identitet.
Les mer om Toårig Fotografutdanning her.

GRUNNUTDANNING I FOTOGRAFI
En intensiv innføring i fototeknikk og bildekommunikasjon, samt utvikling av egen portefølje. Ett semester heltid eller ett år kveldstid.
Les mer om grunnutdanningen her.

VISUELL INNHOLDSPRODUSENT
Lær foto- og filmproduksjon for sosiale medier og digitale flater, med et bevisst forhold til kommunikasjon og kundeperspektiv.
Les mer om visuell innholdsprodusent.

FOTO2
Avansert fotografi for viderekomne, med fokus på prosjektarbeid og videreutvikling av fotografisk identitet på ett år kveldstid.
Les mer om Foto2 her.

Hold deg oppdatert på fotonyheter gjennom våre ulike kanaler

Dersom du ønsker å være blant de første som får høre om nye gratis foredrag, workshops og studietilbud bør du melde deg på vårt nyhetsbrev! Her samler vi stort og smått fra fotomiljøet og forsøker å sende ut en ukentlig oppdatering.

På vår Facebook-side får du daglige oppdateringer med alt fra inspirasjon, studentarbeid, fotokonkurranser, utstillingsåpninger og gode læringsressurser, mens på Instagram kan du følge studentenes produksjoner og hverdag her på skolen. Vimeo er stedet hvor vi samler studentenes videoproduksjoner.

Ansatte

INGE HELLAND
Kreativ & faglig leder
ih[at]bildernordic.no

SARA LØVLIEN
Kommunikasjonsansvarlig
sl[at]bildernordic.no

JEANETT ØKLAND
Ansvarlig for digital utvikling
jo[at]bildernordic.no

SILJE PRESTAASEN STRØMLAND
Administrativ leder
sp[at]bildernordic.no

MARTE PAULSSEN
Studiekonsulent
mp[at]bildernordic.no

Intendia Group

Intendia Group er et av Skandinavias ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge. Konsernet består av 12 sterke og uavhengige merkevarer, og utdanner og utvikler årlig over 40 000 studenter og deltagere.

I Norge drives virksomheten gjennom Bilder Nordic School of Photography, Bjørknes Høyskole , Bjørknes Privatskole , Joblearn , Junglemap , NKI , School of Fashion Industry og Treider . I Sverige driver konsernet virksomhet gjennom Berghs School of Communication , Competens , Iris og Medlearn .