studiehverdag utstiling i samme båt midtveisworkshop
Velkommen til opptaksprøve-kveld!
Trenger du hjelp til levering av opptaksprøve? Velkommen til opptaksprøve-kveld 21. april kl 17:00 – 19:30!
Meld deg på her!

Trenger du hjelp til levering av opptaksprøve? Velkommen til opptaksprøve-kveld 21. april kl 17:00 – 19:30!

Vi inviterer til opptaksprøve-kveld for deg som trenger hjelp eller innspill på din opptaksprøve. Her vil studieledere, tidligere og nåværende studenter være til stede for å veilede og hjelpe deg. Samtidig kan du få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha angående studiet. Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolen!

Vi ordner med lett servering, det eneste du trenger å ta med deg er eventuell opptaksprøve-materiell. Velkommen!

Rektor & studieledere

Laara Matsen er rektor ved Bilder Nordic og har i flere år undervist her. Matsen har en bachelor i fotografi fra Bard College og begynte sin karriere som fotoredaktør ved Magnum Photos i New York i 1997. Siden dette har hun arbeidet som veileder og mentor for dokumentariske fotoprosjekter. Hun har redigert og kuratert utallige internasjonale utstillinger og fotobøker, og arbeidet som bilderedaktør for D2 magasinet/Dagens Næringsliv i 8 år.

Hun er kjent i klasserommet som en engasjert og lidenskapelig lærer, og en varm rektor. Hun underviser på Toårig fotografutdanning og Foto2 .

Sara Løvlien, studieleder for Visuell Innholdsprodusent for nye medier, er tilstede om du trenger veiledning på opptaksprøven – hun har arbeidet på skolen i flere år, og har vært med å utvikle studiet fra bunnen av.

studiehverdag - bilder nordic school of photography

Tidligere & nåværende studenter

Denne kvelden har du også muligheten til å sitte med tidligere og nåværende studenter om du vil vite hvordan det var å laste opp opptaksprøve, hva de tenkte før de søkte, og få hjelp til å levere. De har også gått gjennom studiene selv, og kan svare på det meste du måtte lure på! 🙂

studiehverdag - bilder nordic school of photography

PRAKTISK INFORMASJON

Når: Tirsdag 21. april kl 17:00 – 19:30

Hvor: Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8

Ta med deg det du har av opptaksprøve-materiell, eller kom som du er om du ikke har startet på det, vi er her for å hjelpe deg 🙂